Toastmadame & Toastmaster

Här presenteras vår fantastiska Toastmadame och Toastmaster.

Deras uppgift blir att pussla ihop hela festkvällen. Så vill ni hålla tal eller göra något annat spexigt, vänligen meddela dem så snart som möjligt. De behöver veta vad du ska göra, hur lång tid det tar och om du önskar någon rekvisita (tex ljudanläggning).

Kontakta dem gärna om ni har frågor kring bröllopet som inte ingår i vår regi. 

 • Toastmadame

  Michelle

  Michelle är Jennys bästa kompis. Dom spelade basket ihop en tid, men det var inte förrän i gymnasiet som dom blev riktigt bra vänner när dom hamna i samma klass. Och sen dess har dom följt varandra i vått och torrt med nästan daglig kontakt på telefon. Michelle är ett kontrollfreak på ett postivt sätt, alltid strukturerad när det gäller, även om hon kan upplevas snurrig när det kommer till-vart är mina bilnycklar nu mm. Men med sin erfarenhet av stora sammanhang och ledarskap, är vi säkra på att Michelle är rätt person för detta. Hon är ju trots allt försäljningschef och en erfaren bilsäljare ut i fingerspetsarna. Så talets gåva det har hon. 

  Vill du komma i kontakt med Michelle så finns hon på tel 073-339 59 69 eller maila michelle.sjostrand@hotmail.com

 • Toastmaster

  Jacob

  Jacob är Björns svåger sen 15 år. Det är inte alltid dom tycker lika, speciellt när dom inte hejar på samma lag. Ni kan ju tänka er en familjemiddag efter ett derby. Trots att han inte är Djurgårdare som oss, så är vi trygga med att han kommer se till att vi bara får njuta och få oss en hel del skratt under kvällen. Men det bästa är att han är en handlingens man, så skulle något bli helt tokigt under kvällen så är det han som kommer lösa problemet utan att vi ens vet om att det varit ett problem. 

  Vill du komma i kontakt med Jacob finns han på tel 072-584 98 29 eller maila jacob@gellerstam.se