Resa/Boende

Då bröllopet kommer äga rum på Fårö så kommer här en del tips till er ang båtresan över, vägbeskrivningar, boende mm. Glöm inte att boka tidigt så ni får det boende ni önskar och sköna båttider över. 

 • Resan

  Destination Gotland

  Nedan har ni länken till att boka båtresan tur/retur. Samma länk för er som antingen åker från Nynäshamn eller Oskarhamn. Biljetterna släpps början av 2020.

  Boka här

 • Boende

  Finns en hel del boende på Fårö och vi tipsar om två olika ställen att boka på båda nära Sudersand så man enklast kan ta sig till vigseln, resten löser vi under lördagen sen så man behöver inte tänka på att ta bilen på bröllopsdagen och passar även perfekt att bo nära för er som vill ses redan på fredagen.

  Viktigt ni är ute i god tid då säsongens boende för 2020 släpptes nu i november 2019. En del boenden går åt snabbt. 

  https://www.sudersand.se/boka-boende/

  https://www.farogarden.se/rooms.html

  Finns självklart fler ställen som man kan boka boende på, men vi tycker dessa är bäst och olika standard beroende på vad man är ute efter och hur bekvämt man vill ha det. Tips självklart är att boka tillsammans och dela boende med andra man känner. 

 • För er utan bil

  Lämnar ni bilen hemma så tar pendeltåget er ner till Nynäshamn och väl framme i Visby så finns buss utanför terminalen som tar er upp till Fårö och en del av bussarna ska gå hela vägen upp till Sudersand. 

  https://www.gotland.se/kollektivtrafiken/

  Finns även massa cyklar att hyra uppe vid sudersand om man inte vill promenera runt bara. 

  https://www.sudersand.se/sudersands-cykeluthyrning/

  https://www.gotland.net/sv/se-gora/arkiv/cykla-pa-faro