Så träffades vi

Att vi båda är Djurgårdare har nog ingen tagit miste på. Hur klyschigt den än låter så var det just på alla hjärtans dag den 14 februari 2015 som vi skulle mötas för första gången, tack vare gemensamma vänner, på en hockeymatch när vårt lag spelade hemmamatch. Det blev ett självklart stopp på Greken utanför hovet efter match för att fira vinsten och det var där intresset började visa sig. Sen vidare till Gamla stan för att lyssna på lite liveband, men inte nöjde vi oss där när stället stängde. Utan vi slutade på Patricia med massa dans hela natten lång, eller ja, Jenny dansade för Björn som satt på en stol och vi blev nästan utslängda. Men vem som tog första steget är vi fortfarande oense om, men vi är helt överens om att vi båda hittat den vi vill leva hela livet med. <3

Jennys berättelse

Trots att det är 5 år sen vi sågs, känns det som det alltid varit vi och nu ska jag gifta mig med min drömman, min bästa vän. Efter första kvällen med Björn så tog det ett tag tills vi faktiskt träffades igen, livet kom lite ivägen med resa inbokad för mig. Men jag tror att tack vare det så fick vi lära känna varandra väldigt mycket på djupet, så när jag till slut kom hem så var dejten redan bokad. Kommer aldrig glömma det ögonblicket när jag kommer ner till bilen med alla fjärilar i magen och Björn står där redo att öppna bildörren till mig. När han äntligen kramar om mig och ger mig den kyssen jag hade längtat efter visste jag att de var honom jag ville satsa allt på, han var den perfekta mannen just för mig.

Björns berättelse

Att träffa Jenny är det bästa som hänt mig, att jag skulle få såna känslor trodde jag aldrig att jag skulle få. Efter en härlig dag/kväll/natt, vakna på morgonen, och känna att den där tjejen ska jag träffa igen. Den känslan lever jag fortfarande på, och kommer alltid att göra. 
Dom efterföljande veckorna innan vi sågs igen bestod av att lära känna varandra via telefon, och det var så otroligt lätt att prata med henne.
Det kändes som att vi känt varandra hur länge som helst, det bara flöt på. 
När vi sen träffades igen kändes det som det mest naturliga man kan göra. 
Rätt snabbt stod det klart för mig att det är Jenny vill jag leva resten av mitt liv med.