Bröllopsfölje

Här presenteras vårt bröllopsfölje som kan vara bra att känna till inför vårt bröllop. 

 • Hederstärna

  Hanna

  Brudens fru, smeknamnet dom delar tillsammans, vilket man inte kunde tro när dom lärde känna varandra. Jenny tyckte Hanna var otroligt barnslig och Hanna tyckte Jenny var otroligt snobbig. Men dom fann varandra till slut och Hanna bodde i princip hos Jenny i Sågen under många år, innan hon mötte sin sambo Alex. Många resor har dom hunnit med tillsammans med Rasmus, så hon är en självklar familjemedlem. Det Hanna inte vet om Jenny är nog inte värt att veta. 

 • Tärna

  Jané

  Brudens lillasyster och gudmor till Rasmus. Systern som alltid ställt upp och funnits till hands. Den mest händiga av dem båda och som hellre gör det själv än ber andra om hjälp. Jané har alltid funntis där för familjen och var även den som först omfamnade Björn när han blev en ny familjemedlem. En dröm slår in när Jenny nu får ha sin syster vid sin sida den stora dagen, för är det någon som fått höra drömmarna om ett bröllop är det systern. 

 • Tärna

  Wilja

  Brudens äldsta systerdotter, som redan från magen varit väldigt älskad av sin moster Jenny. En otroligt kreativ, klok och lugn tjej med båda fötterna på jorden. Är det någon som kan få Björn att dansa är det Wilja. För spela in korta filmer är något hon länge haft som intresse och ibland får tom vi medverka i hennes små musikvideos, vem vet kanske gör hon en egen film från vårt bröllop. 

   

 • Best man

  Rasmus

  Rasmus var 13 år när han träffade Björn första gången, och rätt bestämd med vad han ville ha och göra inom en snar framtid. Till Björns stora glädje handlade mycket av detta om hans egna intressen från tonåren, bla mopeder och bilar. Nu ska han stå vid Björns sida efter att han lämnat över sin mamma vid vigseln. En viktig pusselbit och ett nytt kapitel i denna Djurgårdsfamilj. 

 • Ringbärare

  Charlie

  Brudens första möte med Charlie 6 år gammal var att imponera med ett kinderägg, eller rättare sagt 6 kinderägg. Det gick tydligen helt hem för idag kallar han henne bonusmamma och hon har blivit en stor del av hans liv. Charlie kommer bära fram ringen, ett självklart val då vi bildar en ny familj. Han tar det på största allvar och är mest orolig att han kanske tappar ringen på vägen. 

 • Brudnäbb/Blomtjej

  Simone

  Brudens minsta systerdotter även hennes guddotter. Kallad prinsessan, tjejen som älskar allt fluffigt och rosa. Så denna dag har Simone längtat efter för att få bära sin vackra klänning. Envis liten tjej och som inte alls är rädd för att krypa upp i Björns famn hellre än sin moster. En av hennes favoriter redan från början, tom med när hennes moster ska hämta henne på förskolan så utbrister hon: "Men vaaa jag ville ju att Björn skulle hämta mig!". Vi får väl se på vems sida hon ställer sig hos under vigseln.