Bröllopsdagen

Här kommer allt du behöver veta om själva bröllopsdagen. 

 • Vigseln

  Sudersand

  Datum: 8 augusti 2020

  Tid: Klockan 15:00

  Adress: Sudersand 

  Vigseln kommer ske nere på stranden, och ett tips är att ta av sig skorna. Då vi är utomhus kan man enkelt hålla mer avstånd. 

  Bor man uppe vid sudersand så kan man ta sig en promenad ner, ca 1,5km från strandskogen. Finns begränsad möjlighet till parkering för er som ändå vill ta bilen så försök att samåka ner. Annars är det en jätte mysig promenad, man svänger ner vid Fårögården och går grusvägen rakt ner. Toastmadame kommer finnas tillhands innan vigseln och säkra att alla hittar. 

  Till våra vänner som alltid kommer för sent. Kom ihåg att till bröllop är det förbjudet att komma för sent.

 • Efter vigseln

  När vi kramats klart för dem som vill (vi är bara glada att ni är där) och alla fått sina fotografier så tar ni en gemensam promenad till själva festen som ligger längre bort på stranden. Toastmasters kommer ge er all information på plats. 

  Ps. Går självklart att ta bilen mellan vigseln och festen för dem som är mer lata :) Annars är det en rätt härlig strandpromenad. 

 • Middag/Fest

  Sudersand

  Vi ser framemot att kunna samla våra släktingar och vänner på en och samma gång på denna magiska plats för att fira kärleken. Ni betyder så mycket för oss båda och vi ser framemot en oförglömlig kväll sent in på småtimmarna precis intill havet ett stenkast från stranden.

  Det bjuds på 3 rätters under kvällen som kocken på Fårögården tillagat till oss och vi kommer befinna oss i ett stort partytält ovanför stranden så mycket plats utomhus kommer finnas. De bjuds även på en massa skratt och skönt häng, när middagen är klar sen, öppnas baren (som enbart tar Swish) där det kommer finnas öl och vin till ett förmånligt pris.

  Regler som gäller är att det inte finns några regler just denna kväll förutom att alla är noga med att tvätta händerna, sprita dem ofta och respektera varandra för dem somvill hålla avstånd.