Bröllopsdagen

Här kommer allt du behöver veta om själva bröllopsdagen. 

 • Vigseln

  Sudersand

  Datum: 8 augusti 2020

  Tid: Klockan 15:00

  Adress: Sudersand 

  Vigseln kommer ske nere på stranden, och ett tips är att ta av sig skorna.

  Bor man uppe vid sudersand så kan man ta sig en promenad ner, ca 1,5km från strandskogen. Finns begränsad möjlighet till parkering för er som ändå vill ta bilen så försök att samåka ner. Annars är det en jätte mysig promenad, man svänger ner vid Fårögården och går grusvägen rakt ner. Toastmadame kommer finnas tillhands innan vigseln och säkra att alla hittar. 

  Till våra vänner som alltid kommer för sent. Kom ihåg att till bröllop är det förbjudet att komma för sent.

 • Efter vigseln

  Transport till middagen/festen

  När vi kramats klart och alla fått sina fotografier så tar ni en gemensam promenad upp till mötesplatsen där en buss kommer stå och vänta för att transportera er ner till själva platsen där vi kommer vara under kvällen. Toasmaster och toastmadame kommer ge er all information på plats. 

  Ps tar någon bilen meddela oss gärna detta när ni osar

 • Middag/Fest

  Lauters

  Vi ser framemot att kunna samla våra släktingar och vänner på en och samma gång på denna magiska plats för att fira kärleken. Ni betyder så mycket för oss båda och vi ser framemot en oförglömlig kväll sent in på småtimmarna.

  Det bjuds på 3 rätters under kvällen, en massa skratt och när middagen är klar, öppnas baren i ruinen (som enbart tar kontanter) där det kommer finnas enklare drinkar, öl och vin till ett förmånligt pris.

  Regler som gäller är att det inte finns några regler just denna kväll. 

  När väl festen tar slut så kommer det finnas busstransport tillbaka till Sudersand. För er som vill åka tidigare än vad vi planerat så kommer man kunna ringa Fårö Cab, japp det finns taxi även på Fårö ;)